ALGEMEEN

Wij gaan steeds opzoek naar de beste match voor jouw haar. Daarom heb je dan ook 14 dagen de tijd om jouw order te retourneren. Indien u het order binnen de 14 dagen retourneert, krijg u het bedrag twv het geretourneerde item van ons terug. De verzendkosten van uw bestelling worden hierbij afgetrokken.

Dit retourbeleid is enkel van toepassing indien het artikel ongebruikt en in een onbeschadigde conditie terug komt. Het product moet in de originele verpakking terug gestuurd worden.

Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.

Om uw retour te verwerken moet een bewijs van aankoop beschikbaar zijn.

Terugbetalingen

Eenmaal uw retour in goede staat ontvangen is, sturen wij u een email om u hiervan op de hoogte te stellen.

Indien u recht heeft op een terugbetaling, zal deze automatisch worden teruggestort op uw rekening, binnen de 14 dagen. We houden u ook op de hoogte over deze terugbetaling.

Indien u met een cadeaubon betaalt, zal de terugbetaling gebeuren in de vorm van een cadeaubon. Indien u zowel met een cadeaubon als een credit-/ debit kaart betaalde, zal het bedrag waarvoor u producten terugstuurde, eerst worden terugbetaald in de vorm van een cadeaubon.

Ontbrekende terugbetalingen

Indien u nog geen terugbetaling ontvangen heeft, controleer aub nogmaals uw rekening.

Contacteer ten 2e uw bank of creditkaart bedrijf en informeer uzelf over het verwerkingsproces van terugbetalingen. Bij sommige instanties kan dit langer duren.

Indien u alle instanties heeft gecontacteerd en nog steeds geen refund ontvangen heeft, 14 dagen na de bevestigingsmail. Contacteer ons op info@clips-haarspelden.be

Solden items

Items die afgeprijsd zijn kunnen geretourneerd in ruil voor een cadeaubon.

Omruilingen

Omruilingen vinden enkel plaats indien een product kapot of beschadigd bij u toekomt. Stuur hiervoor binnen de 2 dagen na ontvangst een mail naar info@clips-haarspelden.be.

Verzendkosten bij retourneren

Indien u wenst uw product binnen de 14 dagen te retourneren, meld deze retour aan bij info@clips-haarspelden.be.

Retourneer het product daarna naar CLIPS, Brabantdam 19, 9000 Gent, België.

U dient zelf in te staan voor de retourneerkosten en bent verantwoordelijk voor u eigen retour. We raden dus steeds aan de producten te retourneren met een track en trace link, zodat u ten alle tijde kunt volgen waar het pakketje zich bevindt.

Hulp nodig?

Contacteer ons op info@clips-haarspelden.be voor bijkomende informatie. Wij helpen u met veel plezier verder.